lichter.jpg

Even

Voorstellen

Leuk om je te ontmoeten! 

Ik ben Senta Bemelman, fotograaf en oprichter van Studio Senta.

De afgelopen jaren ben ik actief geweest in de mediawereld als video-editor voor onder andere DPG media en Talpa Entertainment. 

12ss343.jpg

Ik heb een grote liefde voor fotografie en vind dat het veel meer is dan mooie plaatjes schieten.

Ik probeer in mijn foto's niet alleen het onderwerp mooi vast te leggen, maar ook een persoonlijke sfeer toe te voegen aan het plaatje. Ik geniet van verhalen vertellen door middel van beeld. 

Ik gebruik graag fotografie en creativiteit om mensen met elkaar en zichzelf te connecten. In de fotografie-opdrachten van de Foto Walk & Talk wordt ook je bewustzijn aangewakkerd om te kijken waar jij verder kan groeien. 

Ook het brein vind ik enorm interessant. Daarom besloot ik begin 2022 om voor een opleiding tot mental coach te gaan. Deze kennis verwerk ik in de fotografie-opdrachten die we als groep doen. Geen standaard netwerk bijeenkomst, maar een interactieve wandeling waarbij we creativiteit, in de vorm van fotografie, inzetten om nieuwe inzichten op te doen. 


Ik hoop je graag snel te ontmoeten en kijk uit naar een mogelijke samenwerking! Mocht je interesse hebben, stuur me gerust een mailtje: info@studiosenta.nl

A12I2658_edited.jpg